top2floor logo

Odabir keramičkih pločica za dom nije nešto čime se bavite svaki dan. Jednom kada ih izaberete, znate da će u vašem domu boraviti desetljećima. Zato je iznimno važno odabrati keramičke pločice koje su vrhunske kvalitete i dizajna te one koje će zadovoljiti vaše želje i ukus kroz cijeli niz godina.

U TOP2FLOOR ponudi držimo samo najkvalitetnije keramičke podne i zidne pločice svjetskih brandova od kojih vam ovom prilikom izdvajamo pet.

Asia Pacific Ceramic – talijanska tehnologija u indijskom srcu

Indijska tvrtka za proizvodnju kvalitetne keramike Asia Pacific Ceramic koristi suvremenu talijansku tehnologiju koja minerale i druge sirove materijale iz zemlje izlaže vrlo visokoj temperaturi i pritisku. Ovim postupkom u samo nekoliko sati imitira se prirodni proces nastanka stijena koji inače traje tisućama godina. Metoda daje keramičkim pločicama nevjerojatna fizička i mehanička svojstva u smislu trajnosti, otpornosti i izdržljivosti materijala.asia pacific

Izvanredno dizajnirane kolekcije keramičkih pločica ovog proizvođača pravi su praznik za oči i nezaobilazan dodatak domu opremljenom za luksuzniji način života.

Ibero Porcelanico – dodir španjolske inovativnosti

Proizvođač zidnih i podnih pločica Ibero Porcelanico osnovan je 1958. nedaleko od Valencije u Španjolskoj i otada se etablirao kao jedan od intrigantnijih brandova s inovativnim kolekcijama proizvoda. Ibero Porcelanico puno nade polaže u digitalne tehnologije koje omogućavaju proizvodnju maštovito dizajniranih keramičkih pločica neusporedivog stila i dizajna.

Ibero Porcelanico

Kao sastavni dio proizvodnog procesa, digitalna oprema stavljena je u službu estetske i dekorativne inovativnosti kako bi se proizvele jedinstvene serije koje su superiornije u kvaliteti i originalnom izgledu.

Colorker – keramika za dom s karakterom

Još jedan intrigantan brand iz radionice španjolske keramike je Colorker. Kao brand okrenut je modernom dizajnu keramičkih pločica koji se kreće u rasponu od efektnih uzoraka koji imitiraju drvo, mramor, metal ili kamen do zadivljujućih ornamentalnih rješenja. Dizajn keramičkih pločica Colorkera istražuje cijeli spektar boja i tonova kako bi kupcima pružio raznolike kolekcije koje postižu savršenu ravnotežu između odvažnosti i rafiniranosti.

Colorker

Colorker keramičke pločice namijenjene su onima koji žele naglasiti individualni karakter svojeg doma.

Del Conca – ponos i strast Italije

Ceramica Del Conca je talijanski proizvođač keramičkih pločica osnovan 1979. godine koji je među prvima uveo novu tehnologiju u proizvodnji porculanskog gresa. Od tada do danas Del Conca se prometnula u industrijskog lidera u pogledu inovacije, dizajna i kvalitete keramičkih proizvoda. S ponosom ističu kako svaka keramička pločica koju proizvedu slavi talijansko porijeklo i specifično talijansku strast za isticanjem ljepote te kreativnog duha.

Del Conca

Del Conca je jedna od rijetkih tvrtki u keramičkom sektoru koja se može ponositi UNI certifikatom koji potvrđuje određene garancije u pogledu kvalitete i sigurnosti.

EnergieKer – kvaliteta od formata

Kvaliteta, trajnost i kreativan dizajn odlike su keramičkih pločica talijanskog proizvođača fine keramike EnergieKer. Tvrtka je osnovana 1989. godine u Modeni i do danas je razvila reputaciju jednog od najvažnijih brandova svjetske keramike.
Stalni razvoj, istraživanje, inovativnost te primjena novih digitalnih tehnologija u EnergieKeru omogućili su nastanak zadivljujućih kolekcija keramičkih pločica koje osim tehničke kvalitete oduševljavaju dizajnom i maštovitim rješenjima.

EnergieKer

Nadovezujući se na vlastitu tradiciju inovativnosti, tvrtka se nedavno odlučila opremiti novom proizvodnom linijom čiji je cilj proizvodnja pločica velikih formata, što je najnoviji trend u modernoj arhitekturi.
Svijet fine keramike ne završava samo na gore spomenutim brandovima. Otkrijte i druge vrhunske brandove posjetom boutiqueu fine keramike i sanitarija na adresi Buzinski prilaz 34 ili klikom na našu stranicu.