top2floor logo

Kod keramičkih pločica, izbora je mnogo – od mat do sjajnih, od reljefnih do glatkih, od bijelih do onih u boji. Upravo ove posljednje – keramičke pločice u boji, ukoliko su dobro odabrane, pružaju wow efekt vašim kupaonicama, hodnicima, pa čak i dnevnim boravcima i spavaćim sobama.

Keramičke pločice više su od ukrasa. One su važan funkcionalni element doma koji ujedno govori o stilu vlasnika, ali i postavlja ton za sve ostale elemente u interijeru (ukrase, odabir dizajna i nijansi sanitarne opreme, kuhinje i ostalog). Donosimo vam nekoliko ideja kako keramičke pločice u boji uklopiti u svoj dom:

Tople boje za vesele i razigrane interijere

Tople, šarene keramičke pločice osvježavajućih boja najčešći su izbor za uređenje kupaonice. Kako bismo započeli, ali i završili svoj dan uz dozu optimizma koje svijetli i topli interijeri pobuđuju u nama, pobrinuo se premium brand Paul&Co Ceramiche svojom linijom Caribe. Odabirom intenzivnije žute na podovima i jednom istaknutom zidu, uz prateće svjetlije tonove u ostatku interijera, dobro raspoloženje je garantirano.

Caribe

Paul&Co Ceramiche – Caribe

Nijanse plave – za domove koji zrače smirenošću

Plave keramičke pločice su jedan od elegantnijih izbora prilikom uređenja doma. Bez obzira je li riječ o tamnijim ili svjetlijim nijansama plave, ove keramičke pločice dobro će se uklopiti u bilo koji stil interijera. U TOP2FLOOR boutiqueu fine keramike i sanitarne opreme keramičke pločice u plavim nijansama dostupne su u mnoštvu različitih izvedbi, od kojih izdvajamo onu premium talijanskog branda Paul&Co Ceramiche u liniji Glow. Ove keramičke pločice s motivima palminog lišća u plavoj boji izvrsno će se uklopiti u kupaonice u kojima je ostatak dekora minimalističan. Dozvolite keramičkim pločicama da vode glavnu riječ u kupaonici i uživajte u stimulirajućem i zabavnom izgledu vašeg interijera.

Paul&Co Ceramiche – Glow

Paul&Co Ceramiche – Glow

Ako ste pobornik industrijskog dizajna, ali želite dodati malo boje u monokromatski izgled vašeg doma, pločice u liniji Flatiron branda EnergieKer pravi su izbor za vas. Keramičke pločice u plavoj boji s brončanim elementima savršeno će komplementirati minimalistički uređenim domovima te će u njih unijeti element smirenosti koju plava boja donosi.

EnergieKer – Flatiron

EnergieKer – Flatiron

A za idealnu plavu nijansu vaše kuhinje, odaberite liniju Frammenti premium branda Del Conca, i promatrajte kako se ona transformira u umirujuću oazu u kojoj ćete sa zadovoljstvom boraviti. Ova linija pločica odlikuje se sjajnim površinama u pastelnim nijansama koje unose element smirenosti i pročišćenosti u interijer.

Del Conca – Frammenti

Del Conca – Frammenti

Šarenilo koje osvaja na prvu

Ako biste htjeli dodati boju u svoje interijere, ali se ne želite dugoročno „obvezati“ na samo jednu dominantnu nijansu, upečatljivi koloristički element jednostavno ćete postići šarenim keramičkim pločicama – bilo na zidovima ili podovima.
Premium brand Del Conca u liniji Terre Garzate nudi keramičke pločice s pomno osmišljenim, bezvremenskim uzorkom koji će pružiti svoj estetski maksimum ukoliko ga postavite na samo jedan zid vaše kupaonice, a ostale zidove obložite jednostavnim bijelim keramičkim pločicama.

Del Conca – Terre Garzate

Del Conca – Terre Garzate

Još jednu sjajnu ideju za (dozirano) unošenje boja u vaš dom donosi premium brand Del Conca. U svojoj liniji Frammenti, pokazuje kako se vještim postavljanjem šarenih keramičkih pločica na samo jedan dio poda u vašoj blagovaonici može postići luksuzan, a opet neobičan i razigran dojam interijera u kojemu inače prevladavaju ozbiljnije sive nijanse.

Del Conca - Frammenti

Del Conca – Frammenti

Ukoliko još razmišljate o tome koja boja keramičkih pločica i u kojoj izvedbi bi se najbolje uklopila u vaš dom, posjetite nas na adresi Buzinski prilaz 34 u TOP2FLOOR boutiqueu fine keramike i sanitarne opreme gdje ćete pod stručnim vodstvom našeg educiranog osoblja besplatno moći izraditi 3D vizualizaciju vašeg prostora. Na širem zagrebačkom području dostava je besplatna, a moguće je i plaćanje na rate. Vidimo se!