top2floor logo

Keramičke pločice bezvremenski su element pri uređenju interijera. Danas se primjenom modernih tehnologija u izradi keramičkih pločica mogu postići kompleksni reljefi i teksture, kao i efektni uzorci koji će bez sumnje predstavljati dekorativni element u vašem domu.

Donosimo nekoliko različitih stilova koji mogu poslužiti kao inspiracija svim ljubiteljima boje i razigranog dizajna:

Urbani izgled za vaš dnevni boravak

Za one koji vole moderne interijere s pomakom, predlažemo keramičke pločice branda EnergieKer u liniji City Plaster. Ova linija nudi keramičke pločice koje svojim dizajnom podsjećaju na urbane vanjske fasade, stoga su keramičke pločice City Plaster idealne za ljubitelje urbanog gradskog stila, a sjajno će se izgledati kao dizajnerski akcent na zidovima dnevnog boravka, kuhinje ili hodnika.

EnergieKer – City Plaster

EnergieKer – City Plaster

Kupaonice u razigranim bojama za dozu zabave i optimizma

Ako želite unijetii dozu neobičnosti u vašu kupaonicu i izbjeći klasiku, keramičke pločice premium branda Ceramiche Brennero u liniji Presuntuosa bit će idealan izbor za vas. Linija Presuntuosa nudi keramičke pločice u kombinaciji bijelih i brončanih nijansi za zagasitiji dojam, ili u rozim, plavim i zelenim nijansama za ljubitelje vedrih boja i stilske razigranosti u interijerima.

Ceramiche Brennero – Presuntuosa

Ceramiche Brennero – Presuntuosa

Ceramiche Brennero – Presuntuosa

Klasična elegancija s pomakom – idealna kombinacija u kuhinji

Ako biste u kuhinju htjeli unijeti element posebnosti, ali istovremeno zadržati elegantni, monokromatski izgled, jednostavno to možete učiniti pravilnim izborom keramičkih pločica. Linija Reine premium branda Azulejos Benadresa idealan je primjer elegancije s pomakom. Svojim monokromatskim, bež tonovima s jedne strane i vrlo zanimljivim uzorcima s druge strane, keramičke pločice linije Reine spajaju naoko nespojivo u jednu harmoničnu cjelinu.

Azulejos Benadresa – Reine

Azulejos Benadresa – Reine

Upečatljivi reljefni akcenti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Odabir keramičkih pločica s reljefnim uzorcima jednostavan je način za postizanje efektnog, dizajnerski promišljenog izgleda interijera. Reljefne keramičke pločice mogu se koristiti u svim prostorijama doma, od kupaonica, do kuhinja, blagovaonica i dnevnih boravaka. Idealno je reljefne pločice postaviti kao akcent na jedan, istaknuti zid u prostoriji, kako bi se pojačao kontrast u odnosu na ostale glatke zidove i plohe.

Brand Colorker svojom linijom Linear u bijelim nijansama savršeno dočarava kako keramičke pločice reljefnih uzoraka sa svojim diskretnim, gotovo neprimjetnim reljefnim detaljima mogu napraviti ključnu razliku u vašem domu.

Colorker – Linear

Colorker – Linear

TOP2FLOOR stručni savjeti

Kod keramičkih pločica s uzorkom, izbora je mnogo, ali potrebno je paziti na kvalitetu keramičkih pločica i sam izgled pločica koji se treba uklopiti u ostatak interijera. U TOP2FLOOR boutiqueu fine keramike i sanitarne opreme, naše stručno osoblje pomoći će vam odabrati keramičke pločice premium brandova, a ujedno će za vas besplatno izraditi 3D vizualizaciju prostora. Želite li u svom domu uživati u prekrasnim keramičkim pločicama s reljefima ili uzorcima, dajte mašti na volju, a ostatak prepustite nama.