top2floor logo

Bilo da se radi o kupaonici, hodniku, spavaćoj sobi ili dnevnom boravku, keramičke pločice velikih dimenzija već nekoliko godina dominiraju našim interijerima.

Donedavno se smatralo da su keramičke pločice dimenzija 60 x 60 cm velike. Danas se na tržištu mogu pronaći keramičke pločice koje se svojim dimenzijama protežu od podova do stropova.

Izvrstan primjer takvih keramičkih pločica ponudio je premium brand Asia Pacific linijom Marble. Uz njihove impozantne dimenzije 120 x 240 cm u nijansi Zed Onyx Classic kupaonica će postati vaša omiljena prostorija.

Asia Pacific Marble

Asia Pacific Marble

Prednosti keramičkih pločica velikih dimenzija

Kada govorimo o prednostima keramičkih pločica velikih dimenzija, na prvo mjesto stavljamo funkcionalnost. Ovakve pločice veoma je lako održavati, a ako pritom izaberete sjajniju površinu, primjerice onu iz linije Glossy & Matt branda Asia Pacific, čišćenje podova bit će gotovo u trenu.

Asia Pacific Glossy & Matt

Asia Pacific Glossy & Matt

Još jedan važan ispit pri uređenju interijera koji ovakav tip pločica prolazi s odličnim uspjehom jest estetika. Ovaj tip keramičkih pločica izvrsno se može povezati s bilo kojom temom koju odaberete kao glavnu u vašem domu.

Tako će vam keramičke pločice velikih dimenzija ponuditi opciju da ih „gurnete“ u prvi plan i napravite dominantnim, gotovo umjetničkim instalacijama. Savršeno to dočaravaju keramičke pločice osebujnog stila linije Boutique branda Del Conca. Ove keramičke pločice dimenzija 120 x 260 u nijansi Onice Fantastico brišu granicu između umjetnosti i funkcionalnosti i svaki put iznova ostavljaju bez daha.

Del Conca Boutique

Del Conca Boutique

S druge strane, izbor suptilnijih, sivih varijanti iz iste linije poslužiti će vam kao čisto “platno“ koje će pažnju preusmjeravati na druge detalje u vašem domu.

Del Conca Boutique

Del Conca Boutique

Keramičke pločice velikih dimenzija izvrsno će pristajati i u dnevnom boravku. Praktičnost nikada nije bila elegantnija uz keramičke pločice branda Energieker. Linija Loft ovog premium branda savršeno dočarava kako se sivi i bež tonovi keramičkih pločica mat efekta mogu dobro uklopiti u bilo koji prostor u vašem domu. Minimalistički, neočekivano i svevremenski riječi su koje opisuju ovu liniju.

Energieker Loft

Energieker Loft

Keramičke pločice većih dimenzija izvrsno možemo uklopiti i u spavaću sobu. Inspirirajte se raskošnim izgledom keramičkih pločica Cartian Grey premium branda Asia Pacific.

Asia Pacific Cartian Grey

Asia Pacific Cartian Grey

Dobro je imati na umu da su keramičke pločice velikih dimenzija u principu nešto skuplje od onih manjih. Također, postavljanje ovakvih pločica zahtijevat će iskusne i spretne ruke, stoga je izbor dobrog keramičara od presudne važnosti prilikom postavljanja. Transport ovakvih pločica također je nešto zahtjevniji zbog opasnosti od pucanja.

Ipak, ukoliko kupujete keramičke pločice u TOP2FLOOR boutiqueu fine keramike i sanitarne opreme, to vas ne treba zabrinjavati, budući da nudimo besplatnu dostavu naših proizvoda na vašu zagrebačku adresu. Također, u TOP2FLOOR boutiqueu moći ćete se konzultirati s našim stručnjacima i tako odabrati one pločice koje će za vas biti idealne.