top2floor logo

Vikendica je za mnoge „drugi dom“ i prilika za bijeg od užurbane svakodnevnice. Ako planirate uređenje ili preuređenje vaše vikendice, vrijedi voditi računa i o odabiru keramičkih pločica kako biste se u potpunosti mogli prepustiti uživanju i odmaranju.

Mnogo je prednosti kod odabira keramičkih pločica prilikom uređenja ili preuređenja vaše vikendice. Glatka površina keramičkih pločica je jednostavna za održavanje, a čišćenje možete obaviti brzo i bez potrebe za korištenjem dodatnih preparata za održavanje njihova sjaja. Druga prednost keramičkih pločica je mogućnost njihove prilagodbe svakoj površini, obliku i veličini prostora. Zbog svoje funkcionalnosti, ali i estetike, keramičke pločice su prikladne za sve prostorije.
Navedene prednosti su posebno bitne kada razmišljate o uređenju vaše vikendice s obzirom na to da većinu vremena u vikendici želite provesti odmarajući i uživajući, a ne čisteći. Također, ako dođe do slučajnog oštećenja keramičkih pločica, vrlo lako ih možete zamijeniti zamjenskim pločicama.

Keramičke pločice za vikendicu u prirodi

Kada razmišljate o uzorku keramičkih pločica za vašu vikendicu, dobro je razmišljati i o okruženju u kojem se ona nalazi. Ako je vikendica napravljena u prirodi i okružena drvećem i biljkama, sjajan odabir su keramičke pločice koje imitiraju prirodne materijale poput drva.
Inspirirajte se keramičkim pločicama iz linije Wewood branda Ibero Porcelanico koje imitiraju izgled i toplinu drva.

Ibero Porcelanico – Wewood

Ibero Porcelanico – Wewood

Keramičkim pločicama postignite morski ugođaj

Uređenje vikendice na moru je savršena prilika za oživljavanje prostora jarkim bojama keramičkih pločica koje evociraju more, sunce i uživanje u ljetu. Plava boja keramičkih pločica simbolizira vodu i uvijek je dobar odabir prilikom uređenja ili preuređenja vaše vikendice jer opušta i smiruje . Inspirirajte se linijom Mood branda Paul Ceramiche koja jarkom plavom i žutom bojom keramičkih pločica podiže svačije raspoloženje.

Paul Ceramiche – Mood

Paul Ceramiche – Mood

Paul Ceramiche – Mood

Paul Ceramiche – Mood

Odaberite prave keramičke pločice za vašu terasu

Tijekom ljeta, terasa je mnogima glavno mjesto za druženje i opuštanje. Keramičke pločice su pravi odabir za uređenje ili preuređenje terase zbog otpornosti na sve vremenske uvjete. Kiša, snijeg, sunce, vjetar – zahvaljujući kvaliteti i izdržljivosti premium brandova iz TOP2FLOOR ponude ništa od toga neće oštetiti keramičke pločice na vašoj terasi. Keramičke pločice iz linije Baya i Feel branda Paul Ceramiche, osim što su funkcionalne, svojom estetikom podižu svaku terasu.

Paul Ceramiche - Baya

Paul Ceramiche – Baya

Paul Ceramiche – Feel

Paul Ceramiche – Feel

Kako bi uskladili uređenje unutarnjeg i vanjskog prostora, možete koristiti isti uzorak keramičkih pločica prilikom uređenja vaše vikendice, zahvaljujući kvaliteti premium brandova iz TOP2FLOOR ponude koji imaju keramičke pločice za unutarnju i vanjsku primjenu. Na ovaj način, postavljanje keramičkih pločica od unutra prema van stvara protok naprijed-natrag i daje ujednačen prijelaz između unutarnjeg prostora vaše vikendice i terase.

Ibero Porcelanico - Autumn

Ibero Porcelanico – Autumn

Posjetite TOP2FLOOR, boutique fine keramike i sanitarne opreme u Zagrebu, na adresi Buzinski prilaz 34, gdje će naši stručnjaci besplatno vizualizirati vikendicu kojoj ćete se uvijek rado vraćati. Uz to, iskoristite i pogodnosti besplatne dostave i obročnog plaćanja.