top2floor logo

Keramičke pločice najčešći su izbor pri uređenju kuhinjskog prostora. Budući da u ovoj važnoj prostoriji našega doma provodimo mnogo vremena, dobro je provjeriti aktualne trendove, a potom ih prilagoditi vlastitom ukusu.

Odvažna plava za kuhinju kao iz kataloga

Jedan od velikih trendova ove godine svakako je plava boja pri čemu dominiraju hladnije, petrolej plave nijanse. Hladnija plava boja poprilično je svestrana pa će se izvrsno uklopiti u sve stilove uređenja – od industrijskih do vintage ili klasičnih. Kada je riječ o trendu plave boje, naš izbor pada na premium zidne keramičke pločice branda Energieker u liniji Flatiron. Ove plave pločice većih dimenzija brončanog odsjaja savršeno dočaravaju trend odvažnih plavih nijansi, a pored njih će i kuhinjski namještaj u neutralnim tonovima izgledati upečatljivo. Petrolej plava nijansa keramičkih pločica – za kuhinje kao iz katalog

Energieker

Energieker

Tekstura, tekstura i samo tekstura

Drugi veliki trend u uređenju kuhinja su teksturirane keramičke pločice. Ako niste pobornik boja u interijerima, odlučite se za teksturirane keramičke pločice i promatrajte igru svjetla i sjene koja će se zbog ovakvih pločica svakodnevno odvijati u vašoj kuhinji. Odaberite pločice branda Ibero Porcelanico u liniji On koja će svojim neutralnim nijansama pružiti interijeru dozu odmjerenosti i elegancije, a istovremeno će svojom reljefnom teksturom prostor učiniti šarmantnim i posebnim.

Ibero Porcelanico

Ibero Porcelanico

Ibero Porcelanico

Ibero Porcelanico

Dominantno i efektno

Ako suptilnost nije za vas, osjećate se odvažno i htjeli biste da vaša kuhinja ostavlja bez daha, razmislite o keramičkim pločicama u imitaciji mramora jer ovo je posljednjih nekoliko godina veliki trend. To ne čudi s obzirom da se keramičkim pločicama u imitaciji mramora jednostavno može postići luksuzni izgled interijera, a cjenovno su one mnogo povoljnije od pravog mramora.

Naša preporuka keramičkih pločica u imitaciji mramora bez sumnje je linija Boutique branda Del Conca. Pločice linije Boutique savršeno će se slagati s akcentima u zlatnim i brončanim nijansama. Za kuhinju iz snova, Del Conca je pravi odabir.

Del Conca

Del Conca

Tople nijanse za vedrinu doma

A ako biste vašoj kuhinji htjeli pružiti veselu i razigranu dimenziju, birajte keramičke pločice u žutoj boji. Brand Del Conca u liniji Timeline idealan je način kako keramičkim pločicama unijeti dozu optimizma u interijere i istovremeno biti u trendu. Osim za kuhinju, žute pločice su odličan odabir za dnevni boravak i kupaonicu jer čine prostor toplijim bez vizualnog „otežavanja“, što ponekad može biti zamka pri odabiru boja u interijeru, naročito onih tamnijih.

Del Conca

Del Conca

Suptilnost i elegancija

Ako naginjete minimalizmu u uređenju interijera, birajte keramičke pločice u imitaciji drva. Brand Ibero Porcelanico u liniji Wewood nudi skandinavski minimalističke keramičke pločice u imitaciji drveta. Odaberite ove keramičke pločice kao zidne obloge u vašoj kuhinji i istovremeno postignite modernost i toplinu. Keramičke pločice u imitaciji prirodnog materijala kao što je drvo, objedinjuju funkcionalnost i estetiku te su upravo zbog toga čest odabir prilikom uređenja interijera. Funkcionalnost se prije svega ogleda u jednostavnosti održavanja i otpornosti keramičkih pločica što je nužno u slučaju odabira materijala za kuhinjsku pozadinu. S druge strane, drvo je materijal koji u svaki interijer unosi toplinu i pruža dodatnu estetsku komponentu prostoru.

Ibero Porcelanico

Ibero Porcelanico

Ako još uvijek niste sigurni kako aktualne trendove uklopiti u svoj kuhinjski prostor, ili želite provjeriti kako bi se određene keramičke pločice iz naše ponude uklopile u vašu kuhinju, posjetite Top2Floor boutique fine keramike i sanitarne opreme na adresi Buzinski prilaz 34 gdje ćemo vam pomoći u izboru i izraditi besplatnu 3D vizualizaciju vašeg prostora.