top2floor logo

Novi proizvodi iz Aquaestila donose niz zanimljivosti kako bi odgovorili na sve zahtjeve kupaca. Naglasak je stavljen na nadopunu postojećih linija novim opcijama, no tu su i noviteti poput nove konfiguracije paravana za moderne “walk-in” prostore za tuširanje te nova linija tuš kada od lijevanog mramora. Pogledajte čime je sve to Aquaestil popunio svoj već bogati asortiman:

 

  1. ZLATNI DETALJI ZA KUPAONSKI NAMJEŠTAJ

Elementi linija Grande, Grande Top i Corda od sada su dostupni i u varijanti sa zlatnim ručkama. Vjerujemo da će svima koji prate trendove i vole raskoš u kupaonici, ovakvi Aquaestil detalji zapeti za oko.

  1. TUŠ KADA U IMITACIJI BETONA

Beton je odlika modernih prostora i sve se češće može vidjeti na neočekivanim mjestima. Dizajneri iz Aquaestila osmislili su nove tuš kade Stone DeLuxe od lijevanog mramora u imitaciji betona u bijeloj, crnoj ili cement sivoj boji. Poklopac sifona izveden je u identičnom efektu što pridonosi cjelokupnom estetskom dojmu.

  1. NOVI ZENITH VARIO PARAVAN

Riječ je o kombinaciji fiksne stijene i okretnog dijela širine 50 cm koji se može rotirati za 180° s tri točke zastoja. Novi ZENITH Vario pruža bolju zaštitu od prskanja izvan prostora za tuširanje te je idealna nadopuna za manje „walk-in“ prostore za tuširanje.

  1. PARAVAN ZA PRAVOKUTNE KADE TITAN PLUS

TITAN Plus paravan za kade može se okrenuti u oba smjera a namijenjen je za pravokutne kade. Dolazi s ugrađenim držačem za ručnik. Proizvođač nudi paravane srebrnih ili crnih profila te prozirnog ili sivog kaljenog stakla.

  1. NOVI VISEĆI ORMARI

Linije kupaonskog namještaja GRANDE i GRANDE TOP dobile su novi zanimljivi element – Grande Plus viseći ormarići. Ormarići imaju frontalnu LED rasvjetu, grijače protiv magljenja ogledala, utičnicu unutar ormarića te touch prekidač na bočnoj stranici. Mogu se kombinirati s elementima svih linija Aquaestil kupaonskog namještaja, a dolaze u širinama od 60, 80, 100, 120 i 160 cm.

  1. MOGUĆE NOVE KOMBINACIJE UMIVAONIKA I BAZA

Baze linija kupaonskog namještaja GRANDE TOP i JAZZ sada je moguće opremiti svim TITAN umivaonicima u bijeloj ili crnoj boji s mat ili sjaj efektom. Umivaonici u sjaj efektu izvedeni su od lijevanog mramora, a u mat efektu od aSTONE kompozita.

  1. OPCIJA SIVOG STAKLA ZA PARAVANE MARS i OASIS

Opcija sivog kaljenog stakla sada je dostupna za paravane linija MARS i OASIS. Ovaj novi proizvod iz Aquaestila otvara nove mogućnosti pri kreiranju Vašeg idealnog prostora za tuširanje.

 

 

  1. BOLJA FUNKCIONALNOST ORMARIĆA U LINIJI ASTRA

Novi element linije kupaonskog namještaja ASTRA, revidirani ormarić ASTRA 60 s dvojim vratima, zamijenio je prethodni model s jednim vratima. Ova promjena nudi bolju funkcionalnost u prostorima ograničene veličine i suptilnu estetsku promjenu, navodi iz Aquaestila.

Novi proizvodi iz Aquaestila mogu se naručiti u salonu TOP2FLOOR, Buzinski prilaz 34, Buzin, Zagreb. Ili na broj telefona 01 410 10000.

 

Izvor: Aquaestil