top2floor logo

U posljednih nekoliko godina, bež nijanse interijera sve su popularnije. Jednostavna i profinjena bež boja ne ostavlja dojam hladnoće, kao što to ponekad može biti slučaj sa sivim tonovima. Ideje kako odabrati idealnu bež nijansu keramičkih pločica donosimo vam u nastavku.

Važno je odabrati nijanse koje se nadopunjuju

Kada razmišljate o uređenju u bež tonovima, ključno je odabrati nekoliko komplementarnih nijansi koje će se međusobno izvrsno nadopunjavati. Premium brand keramičkih pločica Ceramiche Brennero u liniji La Preziosa pokazuje kako su svjetlije bež nijanse na podovima uvijek dobra ideja jer svojom neutralnošću omogućuju drugim elementima u prostoru da dođu do izražaja. Dodatan bonus predstavlja činjenica da ih je veoma lako održavati.

Ceramiche Brennero – La Preziosa

Ceramiche Brennero – La Preziosa

Bež s uzorkom – idealan spoj

Keramičke pločice u bež nijansi ne moraju biti jednostavne. Unesite malo razigranosti odabirom keramičkih pločica zanimljivih uzoraka! Naš izbor je linija Glow u nijansi ivory premium branda Paul&Co Ceramiche. Dok bež nijansa keramičkih pločica daje toplinu i sofisticiranost, uzorak palmi pruža idealnu protutežu i upečatljiv je detalj u svakoj kupaonici.

Paul&Co Ceramiche – Glow

Paul&Co Ceramiche – Glow

A da zanimljivi uzorci keramičkih pločica nisu rezervirani samo za kupaonice, već mogu biti izvrstan dekorativni element blagovaonica dokazuje brand Arcana svojom linijom Komi. Umjesto zidnih tapeta, odabirom zanimljivih keramičkih pločica u blagovaonici zadovoljava se dekorativni, ali i funkcionalni element u prostoru. Naime, keramičke pločice veoma se jednostavno čiste, što nije uvijek slučaj sa zidnim tapetama.

Arcana – Komi

Arcana – Komi

Za istinske ljubitelje jednostavne estetike

Ako preferirate veoma pročišćene interijere s minimalno dekoracija, za vas su idealne keramičke pločice branda EnergieKer linije City Plaster. Ove keramičke podne i zidne pločice istovjetnog uzorka neće se nametati u prostoru, ali će ga vizualno otvoriti i dopustiti drugim elementima interijera, poput kauča ili upečatljive zidne lampe, da se istaknu.

Energieker – City plaster

Energieker – City plaster

Uz bež keramičke pločice lako se biraju detalji

Veliku popularnost bež nijansa u interijerima vjerojatno duguje činjenici da ju možete kombinirati s većinom ostalih boja. Primjerice, odabirom keramičkih pločica branda Ceramiche Brennero u liniji Sensation, ne morate previše razmišljati kako da uklopite svoje omiljene crvene ili sive detalje u interijer. Uz bež keramičke pločice, opremanje doma je jednostavno!

Ceramiche Brennero - Sensation

Ceramiche Brennero – Sensation